Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost LAGUR-a Tramuntana.

Novosti

Objavljen je Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere ll.7. “Povećanje potencijala akvakulturnih lokaliteta”

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“, broj 21/20 objavljen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere II.7. „ Povećanje potencijala akvakulturnih lokaliteta“.

Predmet potpore su aktivnosti koje doprinose razvoju lokaliteta i infrastrukture za akvakulturu i smanjenje negativnog utjecaja operacija na okoliš, uključujući utvrđivanje i kartiranje najpovoljnijih područja za razvoj akvakulture, poboljšanje i razvoj pomoćnih objekata i infrastruktura potrebnih za povećanje potencijala akvakulturnih lokaliteta i za smanjenje negativnog utjecaja akvakulture na okoliš, kao i aktivnosti koje poduzimaju i provode nadležna tijela u okviru programa nadziranja zdravlja životinja. Korisnici potpore u okviru ove mjere su javnopravna tijela kojima su dodijeljene funkcije izvršavanja prethodno navedenih aktivnosti.

Natječaj je otvoren za podnošenje zahtjeva za potporu do 1. srpnja 2020. godine.

Zahtjevi u okviru ovoga Natječaja se podnose elektronskim putem kroz Sustav za prijavu potpora u sklopu Portala gospodarskog ribarstva.

Izvor: https://euribarstvo.hr/novosti/novo-objavljen-natjecaj-za-dodjelu-potpore-u-okviru-mjere-ii-7-povecanje-potencijala-akvakulturnih-lokaliteta/