Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost LAGUR-a Tramuntana.

Novosti

OBAVIJEST: Predstavljanje novog Interreg Programa Slovenija-Hrvatska

Obavještavamo zainteresirane korisnike da Upravljačko tijelo Programa Interreg Slovenija – Hrvatska sklopu javnog savjetovanja o nacrtu Programa organizira online radionice na slovenskom i hrvatskom jeziku kako bi predstavili novi Program. Ciljevi radionica su:

  • Informirati širu javnost o programskim smjernicama i ciljevima Interreg Programa Slovenija – Hrvatska 2021.-2027.
  • Predstaviti odabrane specifične ciljeve i razloge za njihov odabir
  • Pozvati i motivirati dionike za slanje svojih ideja, stručnih mišljenja i prijedloga za unaprjeđenje nacrta Interreg Programa.

Online radionica na hrvatskom jeziku održati će se u srijedu 16.02.2022. od 9 do 11 h.

Prijave su moguće putem poveznice: https://sprw.io/stt-238ea9, a poveznicu za online predstavljanje sudionici će primiti na svoju e-mail adresu najkasnije dan prije početka radionice.

Program prekogranične suradnje Interreg Slovenija – Hrvatska obuhvaća 9 slovenskih regija i 8 hrvatskih županija, od kojih je prihvatljiv korisnik i Primorsko-goranska županija koja je dio LAGUR-a Tramuntana. Program je usmjeren na rješavanje zajedničkih izazova u pograničnom području uz istovremeno poboljšanje procesa suradnje u svrhu usklađenog razvoja Unije.

 

Izvor: https://razvoj.gov.hr/vijesti/sudjelujte-na-predstavljanju-novog-interreg-programa-slovenija-hrvatska-2021-2027/4867