Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost LAGUR-a Tramuntana.

Novosti

Obavijest: Objavljen je Javni poziv na iskaz interesa za sudjelovanje u programu podrške usmjerenom na procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja

Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci je objavio Javni poziv na iskaz interesa za sudjelovanje u programu podrške usmjerenom na procjenu prilika za digitalizaciju poslovanja. 

Program je namijenjen malim i srednjim poduzećima koja žele unaprijediti svoje poslovanje uvođenjem novih tehnologija, a kako bi postala konkurentnija i uspješnija.

Podršku omogućuje Europska poduzetnička mreža Hrvatske te će se u sklopu ovog poziva izvršiti procjena prilika za digitalizaciju poslovanja za 5 poduzeća. Procjena uključuje inicijalnu analizu, popratno savjetovanje te izradu izvješća o mogućnostima i prilikama za uvođenje novih tehnologija u poslovanje. Sudjelovati je moguće uživo i online.

Koristi za mala i srednja poduzeća koja će sudjelovati su:

  • dobivanje jasne slike o vlastitim potrebama i prilikama za unapređenje poslovanja uz pomoć novih tehnologija;
  • identifikacija područja poslovanja s najvećim potencijalom za napredak;
  • identifikacija konkretnih tehnologija s najvećim potencijalom za unapređenje poslovanja;
  • savjetovanje nakon inicijalne analize;
  • izrada izvješća koje će uključivati zaključke i smjernice za poboljšanje poslovanja uz pomoć novih tehnologija, a koje predstavlja potencijalnu podlogu za izradu detaljnog akcijskog plana ili pripremu prijave projekta za sufinanciranje u okviru državnih potpora.

Prijave su otvorene od trenutka objave ovog javnog poziva. Prvi rok za prijavu je 01.10.2022. U slučaju preostalih mjesta, drugi rok za prijavu je 01.11.2022.

Za sudjelovanje u procjeni prilika za digitalizaciju poslovanja potrebno se prijaviti putem obrasca OVDJE.

Izvor