Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost LAGUR-a Tramuntana.

Novosti

OBAVIJEST! Objavljen novi natječaj za kompenzaciju za gospodarski ribolov, akvakulturu i preradu – rok za prijavu do 28. travnja 2023. godine

Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“ broj 36/23 objavljen novi Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture – KOMPENZACIJA“.

Potpora se dodjeljuje korisnicima u sektoru gospodarskog ribolova na moru, akvakulture i prerade proizvoda ribarstva i akvakulture, kao bespovratna novčana sredstva u obliku kompenzacije za dodatne/povećane troškove do kojih je došlo radi poremećaja tržišta uzrokovanog agresivnim ratom Rusije protiv Ukrajine i njegovim učincima na lanac opskrbe proizvodima ribarstva i akvakulture, i to za razdoblje od 1. listopada 2022. godine do 28. veljače 2023. godine.

Rok za podnošenje Zahtjeva za dodjelu i isplatu potpore je do 28. travnja 2023. godine.

Pravilnik, Natječaj, pripadajući obrasci i prilozi, kao i primjeri, pojašnjenja i tablica za informativni izračun mogu se pronaći ovdje.

 

Izvor: https://euribarstvo.hr/novosti/obavijest-objavljen-novi-natjecaj-za-kompenzaciju-za-gospodarski-ribolov-akvakulturu-i-preradu-rok-za-prijavu-do-28-travnja-2023-godine/