Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost LAGUR-a Tramuntana.

Novosti

Poziv na konferenciju – „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“

Na konferenciji će se predstaviti Programi Unije dostupni u novom višegodišnjem financijskom razdoblju 2021. – 2027., navesti primjeri dobre prakse te pružiti mogućnost za neposredan kontakt s predstavnicima nadležnih tijela.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, Ministarstvom zdravstva, Središnjim državnim uredom za demografiju i mlade, Agencijom za mobilnost i programe EU, Ministarstvom kulture i medija, Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvom unutarnjih poslova, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Uredom za udruge VRH, organizira konferenciju pod nazivom „Programi Unije 2021. – 2027. – Mogućnosti financiranja i sinergija s programima Kohezijske politike“ koja će se održati u utorak, 23. svibnja 2023. godine, s početkom u 10.00 sati u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na navedenom događanju široj javnosti predstaviti će se Programi Unije dostupni u novom višegodišnjem financijskom razdoblju 2021. – 2027., navesti primjeri dobre prakse te pružiti mogućnost za neposredan kontakt s predstavnicima nadležnih tijela.

Na konferenciju se možete prijaviti registracijom na sljedećoj poveznici Prijava. Na istoj poveznici možete iskazati i interes za osobnim susretom s predstavnikom pojedinog Programa Unije koji će biti predstavljen u okviru konferencije.

Broj sudionika za praćenje konferencije uživo ograničen je na 300 te su prijave otvorene do popunjena slobodnih mjesta. Konferenciju će biti moguće pratiti i putem video prijenosa, a poveznica će biti dostupna na službenim stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Za sve dodatne upite možete se obratiti na kontakt: programi.unije@mrrfeu.hr

 

Više informacija na: https://razvoj.gov.hr/vijesti/poziv-na-konferenciju-programi-unije-2021-2027-mogucnosti-financiranja-i-sinergija-s-programima-kohezijske-politike/5296