Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost LAGUR-a Tramuntana.

Novosti

VAŽNO!!! Izmjene trenutno objavljenih FLAG natječaja

Dana 30.09.2020. godine LAGUR Tramuntana usvojio je izmjene trenutno objavljenih FLAG natječaja.

Prva izmjena 4. FLAG natječaja za dodjelu potpore za provedbu operacija za Mjeru 1.A.1. Povećanje vrijednosti tradicionalnim lokalnim proizvodima ribarstva i akvakulture odnosi se na:

– izmjenu teksta FLAG natječaja u dijelu produljenja krajnjeg roka za podnošenje prijave projekta. Krajnji rok za podnošenje prijave projekta je 15. listopada 2020. godine. Ispravna verzija dokumenta ima oznaku „verzija: 2.1.“

Ostali dijelovi predmetnog FLAG natječaja s pripadajućim prilozima i obrascima za provedbu mjera 1.A.1. ostaju nepromijenjeni.

Izmijenjena natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.

Prva izmjena 5. FLAG natječaja za dodjelu potpore za provedbu operacija za Mjeru 1.B.1. Radionice za ribarska plovila, opremu i alate odnosi se na:  

– izmjenu teksta FLAG natječaja u dijelu produljenja krajnjeg roka za podnošenje prijave projekta.  Krajnji rok za podnošenje prijave projekta je 19. listopada 2020. godine. Ispravna verzija dokumenta ima oznaku „verzija: 1.1.“

Ostali dijelovi predmetnog FLAG natječaja s pripadajućim prilozima i obrascima za provedbu mjera 1.B.1. ostaju nepromijenjeni.

Izmijenjena natječajna dokumentacija dostupna je ovdje.

Lokalna razvojna strategija u ribarstvu LAGUR-a Tramuntana za razdoblje 2014. – 2020. dostupna je ovdje.